hammock buah boleh digantung di bawah kabinet dapur

Hammock Buah-buahan – Tempat Best Untuk Simpan Buah Anda

hammock buah boleh digantung di bawah kabinet dapur

Apabila kamu mendengar perkataan “hamakan buah,” mungkin kamu terbayangkan seorang yang mencurigakan di pantai dengan Speedo yang sangat kecil, memeluk barangnya terlalu erat daripada yang sepatutnya. Hamakan Buah sebenarnya ini hadir untuk menenangkan pikiran kamu dan akan mengubah cara kamu memikirkan perkataan “hamakan buah,” kerana ia merupakan tempat tidur buah yang sebenar untuk meletakkan buah-buahan kamu di dapur.

Tempat tidur buah ini mempunyai hamakan tali yang digantungkan oleh dua pokok, untuk memberikan kesan bahawa buah-buahan kamu sedang menikmati waktu mereka di pantai tanpa sebarang kebimbangan. Tanpa takut akan sesiapa yang mengekspos mereka dan memakan mereka.

Biarkan buah-buahan kamu matang sambil mereka menikmati beberapa hari terakhir kehidupan mereka dengan selesa dan penuh kasih di dalam hamakan yang selesa.
Hamakan buah sebenarnya diperbuat daripada kayu beech semulajadi, dan dengan jaring yang mempunyai kapasiti tinggi untuk menampung semua buah-buahan kamu tanpa kebimbangan. Hamakan buah ini membenarkan sirkulasi udara yang sempurna di sekeliling semua buah-buahan kamu untuk pematangan yang optimum, mengurangkan kerosakan, dan merupakan tambahan yang sempurna untuk dapur kamu.

hammock buah di dapur

Hamakan buah sebenarnya memerlukan sedikit pemasangan apabila kamu menerimanya, tetapi kamu hanya memerlukan beberapa minit untuk membuat buah-buahan kamu berehat di dalam hamakan mereka dengan kaki terangkat.

hammock buah boleh letak pelbagai jenis buah buahan
Hamakan buah ini datang dalam dua versi yang berbeza, salah satunya adalah hamakan yang digantung antara dua pokok kelapa sawit, dan versi lainnya yang digantung dari tiang yang boleh kamu pasangkan di bawah kabinet kamu. Hamakan buah kelapa sawit pantai ini berukuran 20 inci panjang x 5 inci lebar x 9.5 inci tinggi apabila dipasang sepenuhnya.

logo unikhadiah majalah online hadiah menarik

Unik Hadiah adalah majalah dalam talian yang memperkenalkan produk unik dari Malaysia. Ia menampilkan hadiah kreatif, produk hiasan rumah, dan aksesori fesyen yang jarang ditemui di pasaran konvensional. 

Lihat Produk Pilihan Kami

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Scroll to Top