lampu itik terbaring ini sesuai sebagai hiasan meja

Lampu Itik Terbaring Lucu

Adakah anda bosan dengan lampu malam yang sama dan membosankan? Jangan risau kerana lampu bebentuk itik yang lucu ini hadir untuk mencerahkan malam anda! Lampu tidur yang unik dan bermain-main ini sesuai untuk mereka yang suka menambah sentuhan humor kepada hiasan rumah mereka, atau bagi mereka yang sedang mengalami krisis wujudiah!

Lampu itik lucu yang berbaring ini adalah saiz yang tepat untuk diletakkan di meja tidur anda, kaunter bilik mandi atau bilik kanak-kanak. Ia diperbuat daripada plastik ABS dan silikon, menjadikannya tahan lama dan lembut apabila disentuh. Bahan silikon juga memberikan rasa dan tekstur yang realistik pada lampu ini, menjadikannya lebih menyeronokkan untuk digunakan.

Bahagian terbaik tentang lampu ini adalah kemudahan untuk dihidupkan dan dimatikan. Cukup ketuk pada punggung itik dan voila! Anda boleh menyesuaikan antara 3 tahap kecerahan yang berbeza atau mematikannya sepenuhnya hanya dengan mengetap punggung itik tersebut!

lampu ini boleh berfungsi sebagai pemegang telefon pintar

Dengan bateri boleh cas, anda tidak perlu risau tentang kerapnya menukar bateri. Bateri ini mengambil masa 2-3 jam untuk dicaj sepenuhnya dan akan tahan lama, terutamanya jika anda kebanyakannya menggunakan tahap kecerahan rendah.

Lampu itik lucu ini menggunakan bateri lithium-ion 1200 mAh dalaman dan dicaj dengan sambungan USB-C, menjadikannya mesra alam dan mudah digunakan kerana kebanyakan telefon pintar menggunakan jenis cas ini.

boleh letak lampu itik terbaring ini di atas rak

Dengan saiz 6.6 inci panjang x 4.1 inci lebar x 2.6 inci tinggi, ia adalah saiz yang sesuai untuk hampir mana-mana tempat yang memerlukan sedikit cahaya dan humor! Lampu itik krisis ini tidak hanya mencerahkan bilik anda, tetapi juga membantu anda menjaga keaturan. Kaki dan punggungnya berfungsi sebagai pemegang telefon, membolehkan anda menyimpan telefon anda berdekatan dan mudah dijangkau. Ini sempurna untuk mereka yang suka menyimpan telefon mereka berdekatan atau ketika mereka memerlukan pemegang telefon untuk meletakkan telefon semasa menonton video atau bermain permainan.

Lampu itik yang dikalahkan ini juga mempunyai ciri matikan automatik selepas 30 minit, menjadikannya pilihan yang baik untuk lampu malam penjagaan. Cahaya lembutnya akan memberikan cahaya yang cukup untuk menenangkan bayi anda dan ciri matikan automatik memastikan lampu tidak akan mengganggu tidur bayi anda.

gadis memegang lampu itik lucu terbaring

Lampu Bebentuk Itik Lucu ini bukan sahaja berfungsi tetapi juga mempunyai reka bentuk yang hebat. Ia berbaring rata di perutnya, seolah-olah sedang mengalami krisis wujud, jadi jika anda mempunyai kanak-kanak kecil di rumah, anda mungkin lebih dapat merasak

logo unikhadiah majalah online hadiah menarik

Unik Hadiah adalah majalah dalam talian yang memperkenalkan produk unik dari Malaysia. Ia menampilkan hadiah kreatif, produk hiasan rumah, dan aksesori fesyen yang jarang ditemui di pasaran konvensional. 

Lihat Produk Pilihan Kami

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Scroll to Top