ottoman badak air dan tempat penyimmpanan

Ottoman Badak Air – Boleh Duduk, Simpan & Menghiasi Ruang Anda

ottoman badak air warna coklat

Badak air adalah salah satu ciptaan terhebat alam semesta, dan sesiapa yang mencuba menafikannya hanya tidak cukup keren untuk memahaminya. Ya, mungkin ini adalah pandangan yang kontroversial, tetapi hanya rehatkan kaki kamu di atas ottoman yang selesa dan lihatlah betapa banyaknya kanak-kanak yang menyukai badak air! Di alam semesta, mereka besar dan berotot, dan mereka berenang, selain menjadi salah satu haiwan yang paling berbahaya dalam alam semesta! Sangat hebat.

Jadi, apa cara yang lebih baik untuk menunjukkan betapa kerennya badak air kepada anak-anakmu, rakan sekerja, rakan-rakan, atau haiwan kesayanganmu selain mengabadikannya di rumahmu sebagai perabotan! Ottoman badak air telah tiba dengan penuh gempar, dan saya rasa kita semua dapat bersyukur dengan kehadirannya! Ia membolehkan kamu meletakkan kaki kamu di atas salah satu haiwan paling keren dalam alam semesta, badak air, dan mungkin juga menyimpan beberapa barang di dalam rakan baru kamu itu.

ottoman badak air dan tempat penyimmpanan

Selain daripada pelbagai gaya yang tersedia, ottoman berbentuk badak air ini sangat sesuai untuk bahagian kanak-kanak di perpustakaan, bilik tidur kanak-kanak, atau ruang rehat bergaya haiwan.

Ottoman badak air ini dibina dengan mengguna kain yang menyerupai kulit badak air, kusyen kapas yang selesa, dan kaki-kaki kayu untuk kestabilan yang mencukupi. Wajah badak air ini mempunyai dua lubang hidung klasik pada hidungnya yang panjang dan lebar, dua mata hitam, dan telinga kecil yang bulat.

pandangan depan kerusi ottoman badak air

Di bahagian belakangnya, ottoman badak air juga mempunyai ekor yang comel! Barang bangku kecil badak air ini sangat menggemaskan, anak-anakmu akan memberinya nama, berkawan dengannya, dan kamu hampir tidak mahu meletakkan kaki kamu di atasnya! Model ottoman badak air ini tersedia dalam lima warna yang berbeza termasuk coklat, kuning beige, keemasan, hijau, kelabu, dan putih. 

Kamu juga boleh membeli ottoman badak air ini dengan atau tanpa ruang simpanan untuk setiap warna, menambahkan pilihan yang hebat untuk menyimpan kasut kanak-kanak, permainan kad, atau selimut kecil, antara lain. Selain itu, kedua-dua konfigurasi dengan ruang simpanan dan tanpa ruang simpanan untuk ottoman badak air ini mempunyai saiz kira-kira 25.6 x 13.78 x 14.57 inci (65cm x 35cm x 37cm).

logo unikhadiah majalah online hadiah menarik

Unik Hadiah adalah majalah dalam talian yang memperkenalkan produk unik dari Malaysia. Ia menampilkan hadiah kreatif, produk hiasan rumah, dan aksesori fesyen yang jarang ditemui di pasaran konvensional. 

Lihat Produk Pilihan Kami

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Scroll to Top